MÉS DE 70 ANYS AL SEU SERVEI


 

Calbet Electrodomèstics és una cadena de botigues d'electrodomèstics,  Electrònica, informàtica i telefonia mòbil, una empresa familiar creada en 1951 a Viladecans (Barcelona), i que actualment té més de 35 establiments propis repartits per les 4 províncies catalanes, Barcelona, Lleida, Girona, Tarragona, i les Illes Balears.

Els valors de la empresa son:

 • Vocació de servei:

  Oferir un tracte personal i directe als nostres clients, assessorant i oferint els serveis que necessiten. Venem solucions i tranquil·litat. Escoltem als nostres clients i els assessorem en cada moment amb el producte més apropiat a les seves necessitats. Fem la vida més fàcil als nostres clients.

 • Ètica Empresarial:

  Venem marques de primera qualitat, no segones marques ni copejats. Paguem tots els nostres impostos, i els paguem al nostre país.

 • Honestedat i Confiança:

  No enganyem a ningú Més de 70 anys al mercat ens avalen Minimitzem les queixes dels clients, i sempre tractem de resoldre els problemes.

 • Responsabilitat Mediambiental:

  Tenim cura del correcte reciclatge dels residus que generem i que recollim de les llars dels nostres clients. Prescrivim productes de màxima eficiència energètica Som respectuosos amb el medi ambient

 • Compromís social:

  Col·laborem amb la comunitat que ens envolta Col·laborem en obres socials