Noticia-Consumidor
Reciclaje

 

¡El consumidor és la clau de l’economia circular!

 

A Calbet Electrodomèstics estem molt compromesos amb el Medi Ambient i el seu impacte social.

Ens preocupem per assumir la responsabilitat, no sols a nivel local o en relació amb els nostres propis objectius, sinó també en relació amb la població en general i amb els nostres clients.

Amb un enfocament cada vegada major en l'escalfament global, el canvi climàtic, la contaminació i el desaprofitament d'aliments, la consciència ambiental mai ha estat més important.

La sostenibilitat no és només un tema popular del qual tots parlem, sinó una cosa en la qual Calbet treballa activamente. Una estrategia té poc efecte si no va seguida d’una acció.

A Calbet apostem per les noves fabricacions que reduiexen l’energia, que fan servir biomaterials, plàstic reutilitzable, disminució de detergent, i és per això que ens esforcem per reduir la nostra petjada en la naturaleza pas a pas.

És per això que cada any reciclem més electrodomèstics que retirem de casa dels nostres clients. Només l’any 2020, vam reciclar 618 tones de RAEE (Residus Aparaells Elèctrics i Electrònics). I això suposa un 10% més que l’any anterior.

Així que ens alegrem de poder traslladar entre tots aquesta informació als consumidors i promoguem marques innovadores i respectuoses amb el Medi Ambient. 

A Calbet continuem treballant per a concienciar a les properes generacions a viure més saludablement que només és posible amb un planeta i existencia més sostenible.

Una part important que integrem a l'hora de donar-li més vida als nostres electrodomèstics són les Garanties. Amb elles podem allargar la vida de tots ells amb reparacions i no amb això haver de fer el canvi innecessari i per tant tenir menys impacte medi ambiental.

Calbet porta més de 70 anys en el mercat dels electrodomèstics i ho continuarem fent encaminats en un món més sostenible.

 

img2